? ??????????????Miserable Happiness? ????? ?? ???Rating: 4.6 (50 Ratings)??296 Grabs Today. 27769 Total Gr
abs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????6?? ???????????????????????????????????????????Punk Collage? ????? ?? ???Rating: 4.7 (401 Ratings)??275 Grabs Today. 72664 Total Grabs. BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, 17 April 2009

hidup ku yg tk selalu indahhh

hurmmm..salam diary ku cyg..kamu busan tk..lama kami tk update kamu kan..cian kamu sawang2 dh ha..tkpe2 nnti kami srh pekerja kami si kizari tu tlg bersihkn ape yg ptt yer..hurmm kamu ...kami kan lately ni byk sgt mende buruk jdi pd kami..hard disk kmi rosak..pstu kamu tau je la kan..kmi ngah bt tesis skang nih...seme data hlg..tp nsb kami ade backup dlm pendrive.tp yg malangnye dh dkt semggu kami tk update pdnrive tu kamu..huhu..so byk la jgk yg hlg..dh le kena mrh ngan mak...huahuahuahua..tpi pdn ar ngan muka kami sape soh tk update.pstu exam dua ari lepas kami tk leh jwb kamu..huhuhu...yg bt kami frust gile gaban tu..dkt semngu kami bt study group ngan kwn tiap2 ari..tpi frust sbb ape yg di study tkde lgsung kene mengena dgn ape yg kami study..pstu dlm buku n kelas pon tk di ajar mende tu...hrm entah ape la nsb kami nnti...pstu printer rosak la apelah.arghhhhhhhhhhhhh...seme nye nk jdi dlm mggu nih..nape ek kamu..pening pale kami..huhu..kamu soryy ek kami dtg kat kamu time kami sdh jer...cian kamu kena dgr mslh kami....huhuhuhu...nnti kami dtg lgi k...

1 comments:

an2raya said...

itu semua dugaanNYa..sabar sabar sabar..camni la hidup kite..takleh lari dari masalah. ' mak jgn marah p erk, sian p'