? ??????????????Miserable Happiness? ????? ?? ???Rating: 4.6 (50 Ratings)??296 Grabs Today. 27769 Total Gr
abs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????6?? ???????????????????????????????????????????Punk Collage? ????? ?? ???Rating: 4.7 (401 Ratings)??275 Grabs Today. 72664 Total Grabs. BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, 22 April 2009

hidup bukan sekadar kisah cinta

hurmmm..salam kamu..aiii..kamu setju tk dgn tajuk kami tu ..hidup bkn sekadar kisah cinta..kami tk tau aaa kamu..kalo dulu mgkin yer kot kami cmtu..tpi skang ni kan kamu ..kami cam dh tk ksh ..dh lali kot ngan mende ni seme..ntah..yela agaknye..kamu tau..kami ade dua org kwn yg tiap ari akan bercerita psl mencari jodoh n pasangn diorg.setiap topik akan di kaitkan dgn cinta n kesedihan hdp mereka yg ade mslh with pasangn msg2..hmpir setiap masa kami mendgr mslh cinta mereka...diorg tkde mslh lain ek kamu selain dr mslh cinta..now kami dh fhm perasaan fazrin ble kami slalu sgt susahkan dia dgn mslh cinta kami dulu ..maafkan p faz sbb terlalu bodoh masa tu n akhirnye men tensenkan faz je...i promise u my frenn...no moreee....if ade pon i will handle it myself...i think i strong enough to face it by myself..hurmm perhapssss..hidup ni terlalu indah kan kamu utk kt sesiakan dgn mengenang kisah cinta yg tk menjadi tu...better kalo kt just moved on n teruskan hdp cam biasa n mybe mana tau in future kt jmpa org baru kan..n mybe kt akan di kecewakan skali lgi..but its okey..seme tu pembelajaran n experience kt dlm mengenal org lain..mmg akan skt hati...tpi nnti lama2 okey la..kan kamu kan..ade sorg pernh ckp dgn kami ayat ni ..Don't worry about the people in your past; there's a reason they didn't make it to your future..kami setuju sgt2...msti ade reason y kt berpisah dgn org tu..sbb tu semua hanya Allah s.w.t je yg tau..tpi yg pasti everytg happen for a reason..n setiap2 kejadian tu ada hkmah di sebaliknye..cuma kt jer amik masa yg terlalu lama utk nmpk seme tu.smtime kt jdi buta n tk nmpk terus hkmah di sebalik setiap kejadian tu..kekadng kami pon mctu kamu..kami hnye manusia biasa...ape2 pon yg berlaku dlm hdp kami..kami bersyukur at least kami tk sorg2 dlm dunia ni..kami ade famili..kami ade kwn2 yg slalu je temnkan kami wpon msg2 dtg dgn pelbagai pakej yg smtime bt kami jdi giler jap..hehe..ape2 pon kami tetp syg diorg..kami ade kamu ..hehe ..muahhh kamu..kami rasa lega tiap kali kami cite dgn kamu..kami nk tido la..esk hri yg pnjg utk kami..huhu..biasa la cam kamu tk tau..ape lgi maraton tesis la dkt lounge..huhuh..nnti abes seme ni kami msti akan rndu giler dkt lounge tu ..especially dkt kerusi yg kami slalu ddk tu...msti rndu dkt raj thakur yg slalu tlg jaga lptop kami tiap kali kami pegi solat n toilet..ape2 pon raj..u mmg ensem wpon kekadng u poyo sket..hehe.....bye kamu..zzzzzzzzzzz

2 comments:

an2raya said...

menarilah dan terus tertawa

walau dunia tak seindah syurga

bersukurlah pada yang kuasa

cinta kita di dunia

cinta kepada hidup

memberikan senyuman abadi

walau hidup kadang tak adil

tapi cinta lengkapi kita

p said...

tkde pulak icon joget2 dkt sini..hehe..